qulinaria

tel 515 18 19 20        qulinaria@qulinaria.pl

CATERING WIGILIA I 艢WI臉TA BO呕EGO NARODZENIA
OFERTA FIRMY QULINARIA 2018
KRAK脫W I OKOLICE

Wigilijny mix przek膮sek finger food dla 1 os. w cenie 50,00

1 x tartinka z w臋dzonym 艂ososiem,jajem przepi贸rczym i kawiorem
1 x tartinka z serem camambert, 偶urawin膮 i orzechami
1 x nale艣nikowy rulonik z w臋dzonym 艂ososiem
1 x sa艂atka 艣ledziowa w kruchej babeczce 1 x r贸偶a z 艂ososia w臋dzonego z serem mascarpone w kruchej babeczce
2 x sushi mix
1 x jajo faszerowane past膮 grzybow膮
1 x minigalaretka z karpia
1 x minitarta z 偶urawin膮 i oscypkiem
1 x wolewant faszerowany kapust膮 z grzybami
1 x mix ciast domowych: np.piernik, sernik, makowiec, keks,migda艂owiec, orzechowiec
1 x pierniczek 艣wi膮teczny

Wigilijny mix finger food z daniem gor膮cym dla 1 os. w cenie 55,00

1 x tartinka dekorowana z tatarem z 艂ososia
1 x 艣ledzik po kaszubsku w kruchej babeczce
1 x babeczka faszerowana szpinakiem i serem feta z suszonymi pomidorami
1 x sa艂atka makaronowa z 艂ososiem w sosie koperkowym
1 x koreczek z pumpernikla,艂ososia i kapar贸w
1 x jajo faszerowane past膮 z w臋dzonego 艂ososia
1 x krewetka kr贸lewska z dipem mango
1 x miniciasto : np.marchewkowiec, orzechowiec, migda艂owiec, szarlotka, brownie
1 x barszcz czerwony z uszkami lub zupa grzybowa z uszkami

Propozycja szwedzkiego sto艂u I -50,00 /1 os.

艣ledzie w trzech smakach-w oleju,w pomidorach i w 艣mietanie
deska ser贸w z winogronami i orzechami
sa艂atka jarzynowa tradycyjna
sa艂atka z rukoli z w臋dzonym 艂ososiem,suszonymi pomidorami i orzechami
jaja faszerowane mix (z 艂ososiem,grzybami, szpinakiem)
galaretki rybne
mix. ciast domowych w papilotkach np. marchewkowiec, orzechowiec, migda艂owiec, szarlotka, brownie, sernik
pierniki 艣wi膮teczne
pieczywo bia艂e i razowe

PROPOZYCJA SZWEDZKIEGO STO艁U II- 55,00/os.

galaretka rybna
deska ser贸w z winogronami i oliwkami
sa艂atka 艣ledziowa
sa艂atka jarzynowa
pieczywo bia艂e i razowe
mix ciast domowych-np.sernik, ciasto marchewkowe, makowiec
kluski z makiem
barszcz czerwony,podsma偶ane pierogi z kapust膮 i grzybami

Bufet 艣wi膮tecznyw cenie 65,00/os.

Przystawka:
R贸偶e z w臋dzonego 艂ososia z jajem przepi贸rczym
Zupa:
Barszcz czerwony z uszkami
Drugie danie:
Karp pieczony
Ziemniaki opiekane
Wigilijna kapusta z grochem i grzybami
Mix pierog贸w podsma偶anych z kapust膮 i grzybami
Deser:
Kluski z makiem i bakaliami
Kompot z suszu